Kattefoder
STRUVITE
urinvejsdiæt med tørret laks

Allergivenlig og skånsom tørfoder med laks

Til katte med problemer som blæresten og struvitkrystaller.

Virker ved at ændre surhedsgraden i urinen og derved opløse stenene.

Forebygger dannelsen af nye sten ved et reduceret indhold af magnesium og fosfor.

100% glutenfri.

VETSimplicity STRUVITE tørfoder modvirker problemer i urinvejene hos katte.

Med laks og Omega-3 for sund mave og pels.

• Fyldt med lakseolie og Omega-3 (EPA & DHA)
• Lavt saltindhold gør diæten velegnet til langtidsbrug
• Indeholder inulin (prebiotika) og loppefrøskaller til fremme af god mave
• Tilsat ekstrakt fra Yocca schidgera, som mindsker lugten i kattebakken

Beskrivelse af ingredienser

VETSimplicity STRUVITE til kat består af ingredienser af høj kvalitet.
Her er beskrevet nogle af de vigtigste og deres bidrag til de funktionelle fordele for din kat.

Tørret laks er en meget letfordøjelig proteinkilde med et højt proteinindhold og et lavt askeniveau. I sammenligning med andre animalske proteinkilder er tørret laks mere let fordøjelig og allergivenlig.

Yucca schidigera mindsker lugten i kattebakken. Yucca schidigera hjælper med at reducere lugten af ​​fæces, hvilket sandsynligvis skyldes yuccas bindingsegenskaber med ammoniak.

Loppefrøskaller modvirker hård og tynd mave samt virker kolesterolregulerende. Virkningen skyldes indholdet af de særlige loppefrøskaller fra den indiske plante Plantago ovata Forsk, der har en geldannende egenskab. Loppefrøskaller er særligt rige på fibre, som er godt for fordøjelsessystemet.

Taurin er en aminosyre, som udgør en vigtig byggesten i kroppen. Katten kan ikke selv producere taurin, og det er derfor livsvigtigt, at det tilsættes foderet. Taurin spiller en rolle i det kardiovaskulære system, udviklingen og funktionen af ​​muskler, øjne og centralnervesystemet. Ekstra taurin i foderet virker understøttende på hjertefunktionen.

Lakseolie er en rig kilde til Omega-3 fedtsyrer og tilfører en høj mængde både eicosapentaensyre (EPA) og docosapentaensyre (DPA). EPA og DHA hjælper med at understøtte kattens pels og hud, kognitiv evne, immunsystem og hjertefunktion.

Roepulp er en kilde til pektin, et præbiotisk middel for de gode bakterier i tarmen. Bidrager til en sund tarmflora og understøtter dermed tarmens sundhed og tarmfunktion.

Lignocellulose er en kilde til råfibre og kan ikke fordøjes af katte. I sig selv bidrager lignocellulose ikke til et produkts ernæringsmæssige værdi, hvilket gør det til en interessant energisænkende ingrediens. Hår binder sig til lignocellulose, hvilket reducerer risikoen for hårboller og gør det lettere for hår at passere gennem fordøjelseskanalen.
På grund af sin struktur har lignocellulose en slibende virkning, der forhindrer dannelsen af ​​tandplak.

Æggepulver er en kilde til næringsstoffer som: protein, fedt, mineraler og vitaminer. Æggepulver er også meget let fordøjeligt. Æg er rige på vitamin A, vitamin B12, vitamin D, vitamin B2, folinsyre og mineraler som fosfor, jern, selen og zink.

Inulin findes i rødderne af cikorieblomsten og har en høj koncentration af fructooligosaccharider (FOS). Tyndtarmen kan ikke absorbere inulin, men visse bakteriekolonier i tyktarmen er i stand til at fordøje inulin og FOS, som stimulerer væksten og sundheden af ​​tarmens mikroflora. Inulin stimulerer derved væksten af ​​de gode bakterier, som hjælper med at opretholde tarmens sundhed.

Fodervejledning

Vejledning til korrekt fodring af din kat

Der er stor forskel på, hvor meget foder din kat skal have.

Det afhænger meget af aktivitetsniveau, og om katten er neutraliseret.

Voksen kat

Dagligt foder mængde pr. kg kat

Kastreret/steriliseret (kun lidt aktiv) 7 g
Kastreret/steriliseret (meget aktiv) 12 g
Hverken kastreret eller steriliseret 11g
Meget aktiv kat 13,5 g