Hundefoder
DERMA
allergidiæt m. hydrolyseret laks

Lindrer allergiske tilstande

Allergidiæt med hydrolyseret laks til unge og voksne hunde.

Letfordøjelig diæt og 100% glutenfri.

VETSimplicity DERMA er særligt til hunde med kløe og fordøjelsesproblemer som følge af allergi.

Komplet hydrolyseret hundefoder.

Mod foderintolerance og overdreven pelstab.

Kan anvendes som eliminationsdiæt for at udelukke uønsket foderreaktion.

• Højt indhold af Omega-3 og Omega-6 styrker hundens naturlige immunforsvar
• Fyldt med hydrolyseret laks (18%).
• Kortkædede peptider (3000-5000 dalton) gør denne diæt særlig allergivenlig
• Indeholder lignocellulose og loppefrøskaller til understøttelse af god fordøjelse

VETSimplicity DERMA er hydrolyseret hundefoder med ingredienser af høj kvalitet.
Her er beskrevet nogle af de vigtigste og deres bidrag til de funktionelle fordele for din hund:

Beskrivelse af ingredienser

Hydrolyseret laks er en hydrolyseret animalsk proteinkilde med et højt proteinindhold og et lavt askeniveau. Hydrolyseret protein med en molekylevægt under 10.000 Dalton hjælper til at undgå en allergisk reaktion, hvis hunden er allergisk overfor proteinet.
Den hydrolyserede laks i VETSimplicity DERMA er 3.000-5.000 Dalton og er derfor yderst allergivenlig.

Ris er letfordøjeligt og skånsomt mod maven. Forebygger sart og tynd mave.

Søde kartofler er en velsmagende og allergivenlig ingrediens, der samtidig giver hunden en god mæthedsfornemmelse.

Glucosamin og chondroitin er byggestenene i brusk. De understøtter produktionen af ​​brusk og modvirker nedbrydning af brusk. Kvaliteten af brusk i leddet er afgørende for en normal ledfunktion. Glucosamin kommer fra grønlæbede muslinger.

Lakseolie er en rig kilde til Omega-3 fedtsyrer og tilfører en høj mængde både eicosapentaensyre (EPA) og docosapentaensyre (DPA). EPA og DHA hjælper med at understøtte hundens pels og hud, kognitiv evne, immunsystem og hjertefunktion.

Loppefrøskaller modvirker hård og tynd mave samt virker kolesterolregulerende. Virkningen skyldes indholdet af de særlige loppefrøskaller fra den indiske plante Plantago ovata Forsk, der har en geldannende egenskab. Loppefrøskaller er særligt rige på fibre, som er godt for fordøjelsessystemet.

Inulin findes i rødderne af cikorieblomsten og har en høj koncentration af fructooligosaccharider (FOS). Tyndtarmen kan ikke absorbere inulin, men visse bakteriekolonier i tyktarmen er i stand til at fordøje inulin og FOS, som stimulerer væksten og sundheden af ​​tarmens mikroflora. Inulin stimulerer derved væksten af ​​de gode bakterier, som hjælper med at opretholde tarmens sundhed.

Roepulp er en kilde til pektin, et præbiotisk middel for de gode bakterier i tarmen. Bidrager til en sund tarmflora og understøtter dermed tarmens sundhed og tarmfunktion.

Ølgær er en gærtype, der opnås ved ølproduktion. Gærcellerne indeholder ikke alkohol, men er rige på protein og B-vitaminer. Hunde nyder smagen af ​​ølgær, så det er medvirkende til foderets høje smagbarhed. Den store koncentration af B-vitaminer hjælper med at understøtte immunsystemet.

Lignocellulose er en kilde til råfibre og kan ikke fordøjes af hunde. I sig selv bidrager lignocellulose ikke til et produkts ernæringsmæssige værdi, hvilket gør det til en interessant energisænkende ingrediens. På grund af sin struktur har lignocellulose en slibende virkning, der forhindrer dannelsen af ​​tandplak.

Mannan-oligosaccharider (MOS) stammer fra cellevæggene i gærceller. Tyndtarmen er ikke i stand til at absorbere MOS, men visse bakteriekolonier i tyktarmen kan fordøje MOS, hvilket stimulerer væksten og sundheden af ​​mikroflora. MOS stimulerer de gode tarmbakterier, som understøtter fordøjelsen og tarmens funktion.

Taurin er en aminosyre, som udgør en vigtig byggesten i kroppen. Taurin spiller en rolle i det kardiovaskulære system, udviklingen og funktionen af ​​muskler, øjne og centralnervesystemet. Ekstra taurin i foderet virker understøttende på hjertefunktionen.

Fodervejledning

Vejledning til korrekt fodring af din hund:

Der er stor forskel på, hvor meget foder din hund skal have.

Det anbefales at veje den præcise daglige mængde af på en køkkenvægt, idet brug af målebægre ofte fører til overfodring og dermed risiko for overvægt.

Den totale daglige fodermængde fordeles på to måltider om dagen.

Voksen hund

Dagligt foder mængde pr. kg hund

Lille race <10 kg 19 g
Mellem race 10-40 kg 14 g
Stor race 40-60 kg 10 g
Gigant race  >60 kg 9 g