Hundefoder
WEIGHT REDUCTION
slankediæt m. kun 6% fedt

Forlæng hundens liv med lækker laks!

Allergivenlig slankefoder til hunde med lavt indhold af kalorier og fedt. KUN 6% FEDT!

Højt fiberindhold og protein, der giver vægttab uden at føle sult.

Indeholder L-carnitin, som øger hundens fedtforbrænding.

100% glutenfri

Slankefoder til hunde

Hjælper hunden med at tabe sig uden at gå på kompromis med den gode smag.

VETSimplicity WEIGHT REDUCTION er et allergivenligt slankefoder til hunde med tørret laks, som den primære proteinkilde. Tilsat L-carnitin, som øger fedtforbrændingen og hjælper hunden til hurtigere vægttab.

• Fyldt med tørret laks (22%)
• Indeholder kun 6% fedt
• Indeholder lignocellulose og loppefrøskaller til understøttelse af god fordøjelse
• Højt indhold af Omega-3 (EPA & DHA) og MOS til styrkelse af immunsystemet

Beskrivelse af ingredienser

VETSimplicity slankefoder til hunde består af ingredienser af høj kvalitet.
Her er beskrevet nogle af de vigtigste og deres bidrag til sikkert vægttab for din hund:

L-carnitin hjælper hunde til øget fedtforbrænding og deraf vægttab. L-Carnitin findes i animalske ingredienser og produceres naturligt i kroppen. L-Carnitin spiller en vigtig rolle i kroppens energiproduktion ved at støtte transport og nedbrydning af fedtsyrer.

Tørret laks er en meget letfordøjelig proteinkilde med et højt proteinindhold og et lavt askeniveau. I sammenligning med andre animalske proteinkilder er tørret laks mere let fordøjelig og allergivenlig.

Ris er letfordøjeligt og skånsomt mod maven. Forebygger sart og tynd mave.

Loppefrøskaller modvirker hård og tynd mave samt virker kolesterolregulerende. Virkningen skyldes indholdet af de særlige loppefrøskaller fra den indiske plante Plantago ovata Forsk, der har en geldannende egenskab. Loppefrøskaller er særligt rige på fibre, som er godt for fordøjelsessystemet.

Inulin findes i rødderne af cikorieblomsten og har en høj koncentration af fructooligosaccharider (FOS). Tyndtarmen kan ikke absorbere inulin, men visse bakteriekolonier i tyktarmen er i stand til at fordøje inulin og FOS, som stimulerer væksten og sundheden af ​​tarmens mikroflora. Inulin stimulerer derved væksten af ​​de gode bakterier, som hjælper med at opretholde tarmens sundhed.

Roepulp er en kilde til pektin, et præbiotisk middel for de gode bakterier i tarmen. Bidrager til en sund tarmflora og understøtter dermed tarmens sundhed og tarmfunktion.

Ølgær er en gærtype, der opnås ved ølproduktion. Gærcellerne indeholder ikke alkohol, men er rige på protein og B-vitaminer. Hunde nyder smagen af ​​ølgær, så det er medvirkende til foderets høje smagbarhed. Den store koncentration af B-vitaminer hjælper med at understøtte immunsystemet.

Lignocellulose er en kilde til råfibre og kan ikke fordøjes af hunde. I sig selv bidrager lignocellulose ikke til et produkts ernæringsmæssige værdi, hvilket gør det til en interessant energisænkende ingrediens. På grund af sin struktur har lignocellulose en slibende virkning, der forhindrer dannelsen af ​​tandplak.

Mannan-oligosaccharider (MOS) stammer fra cellevæggene i gærceller. Tyndtarmen er ikke i stand til at absorbere MOS, men visse bakteriekolonier i tyktarmen kan fordøje MOS, hvilket stimulerer væksten og sundheden af ​​mikroflora. MOS stimulerer de gode tarmbakterier, som understøtter fordøjelsen og tarmens funktion.

Taurin er en aminosyre, som udgør en vigtig byggesten i kroppen. Taurin spiller en rolle i det kardiovaskulære system, udviklingen og funktionen af ​​muskler, øjne og centralnervesystemet. Ekstra taurin i foderet virker understøttende på hjertefunktionen.

Fodervejledning

Vejledning til korrekt fodring af din hund:

Der er stor forskel på, hvor meget foder din hund skal have.

Det anbefales at veje den præcise daglige mængde af på en køkkenvægt, idet brug af målebægre ofte fører til overfodring og dermed risiko for overvægt.

Den totale daglige fodermængde fordeles på to måltider om dagen.

Normal vægt / vedligeholdelse

Mindre overvægt
<25% overvægt

Meget overvægt
>25% overvægt

Voksen hund

Dagligt mængde foder pr. kg hund Dagligt mængde foder pr. kg hund Dagligt mængde foder pr. kg hund
Lille race <10 kg 23 g 19 g 16 g
Mellem race 10-40 kg 17 g 13 g 12 g
Stor race 40-60 kg 13 g 10 g 9 g
Gigant race  >60 kg 10 g 9 g 8 g