Hundefoder
INTESTINAL
mave/tarm diæt m. probiotika

Allergivenlig hundefoder med tørret laks til hund med mave- eller tarmproblemer

Indeholder udelukkende meget letfordøjelige ingredienser

Probiotika og præbiotika til hurtig genoprettelse af sund balance i maven og tarmsystemet.

100% glutenfri.

VETSimplicity INTESTINAL er allergivenlig hundefoder.

Til hunde med akutte mave-tarmforstyrrelser eller generel dårlig fordøjelse.

• Fyldt med tørret laks (19,6%). Tørret laks er ideelt, da det er letfordøjeligt
• Enterococcus faecium – probiotika til akut genoprettelse af balance i maven
• Indeholder inulin – præbiotika til fremme af god mave
• Indeholder lignocellulose og loppefrøskaller til understøttelse af god fordøjelse

Beskrivelse af ingredienser

VETSimplicity INTESTINAL er allergivenlig hundefoder med ingredienser af høj kvalitet.
Her er beskrevet nogle af de vigtigste og deres bidrag til de funktionelle fordele for din hund:

Tørret laks er en meget letfordøjelig proteinkilde med et højt proteinindhold og et lavt askeniveau. I sammenligning med andre animalske proteinkilder er tørret laks mere let fordøjelig og allergivenlig.

Ris er letfordøjeligt og skånsomt mod maven. Forebygger sart og tynd mave.

Lakseolie er en rig kilde til Omega-3 fedtsyrer og tilfører en høj mængde både eicosapentaensyre (EPA) og docosapentaensyre (DPA). EPA og DHA hjælper med at understøtte hundens pels og hud, kognitiv evne, immunsystem og hjertefunktion.

Søde kartofler er en velsmagende og allergivenlig ingrediens, der samtidig giver hunden en god mæthedsfornemmelse.

Roepulp er en kilde til pektin, et præbiotisk middel for de gode bakterier i tarmen. Bidrager til en sund tarmflora og understøtter dermed tarmens sundhed og tarmfunktion.

Enterococcus faecium er en tarmbakterie, også kaldet probiotika. Enterococcus faecium kan hjælpe med at opretholde en sund blanding af bakterier i tarmene.

Yucca schidigera hjælper med at reducere lugten af ​​afføringen, hvilket sandsynligvis skyldes yuccas bindingsegenskaber med ammoniak.

Loppefrøskaller modvirker hård og tynd mave samt virker kolesterolregulerende. Virkningen skyldes indholdet af de særlige loppefrøskaller fra den indiske plante Plantago ovata Forsk, der har en geldannende egenskab. Loppefrøskaller er særligt rige på fibre, som er godt for fordøjelsessystemet.

Inulin findes i rødderne af cikorieblomsten og har en høj koncentration af fructooligosaccharider (FOS). Tyndtarmen kan ikke absorbere inulin, men visse bakteriekolonier i tyktarmen er i stand til at fordøje inulin og FOS, som stimulerer væksten og sundheden af ​​tarmens mikroflora. Inulin stimulerer derved væksten af ​​de gode bakterier, som hjælper med at opretholde tarmens sundhed.

Lignocellulose er en kilde til råfibre og kan ikke fordøjes af hunde. I sig selv bidrager lignocellulose ikke til et produkts ernæringsmæssige værdi, hvilket gør det til en interessant energisænkende ingrediens. På grund af sin struktur har lignocellulose en slibende virkning, der forhindrer dannelsen af ​​tandplak.

Æggepulver er en kilde til næringsstoffer som: protein, fedt, mineraler og vitaminer. Æggepulver er også meget let fordøjeligt. Æg er rige på vitamin A, vitamin B12, vitamin D, vitamin B2, folinsyre og mineraler som fosfor, jern, selen og zink.

Taurin er en aminosyre, som udgør en vigtig byggesten i kroppen. Taurin spiller en rolle i det kardiovaskulære system, udviklingen og funktionen af ​​muskler, øjne og centralnervesystemet. Ekstra taurin i foderet virker understøttende på hjertefunktionen.

Mannan-oligosaccharider (MOS) stammer fra cellevæggene i gærceller. Tyndtarmen er ikke i stand til at absorbere MOS, men visse bakteriekolonier i tyktarmen kan fordøje MOS, hvilket stimulerer væksten og sundheden af ​​mikroflora. MOS stimulerer de gode tarmbakterier, som understøtter fordøjelsen og tarmens funktion.

Fodervejledning

Vejledning til korrekt fodring af din hund:

Der er stor forskel på, hvor meget foder din hund skal have.

Det anbefales at veje den præcise daglige mængde af på en køkkenvægt, idet brug af målebægre ofte fører til overfodring og dermed risiko for overvægt.

Den totale daglige fodermængde fordeles på to måltider om dagen.

Voksen hund

Dagligt mængde foder pr. kg hund

Lille race <10 kg 19 g
Mellem race 10-40 kg 13 g
Stor race 40-60 kg 10 g
Gigant race  >60 kg 9 g