Kattefoder
WEIGHT REDUCTION
velsmagende slankediæt med laks

Forlæng kattens liv med lækker katte mad med laks!

Allergivenlig slankediæt med lavt indhold af kalorier og fedt – kun 7% fedt.

Højt fiberindhold og protein, der giver vægttab uden at føle sult.

Virker også mod forstoppelse og hårboller.

100% glutenfri.

VETSimplicity WEIGHT REDUCTION er allergivenligt katte mad.

Kattefoderet er med tørret laks og ris som primære proteinkilder.

Tilsat L-carnitin, som øger fedtforbrændingen og hjælper katten til hurtigere vægttab.

• Fyldt med tørret laks (18,3%)
• Indeholder kun 7% fedt.
• Indeholder inulin (prebiotika) og loppefrøskaller for en sund mave
• Tilsat ekstrakt fra Yucca Schidigera, som mindsker lugten i kattebakken

VETSimplicity WEIGHT REDUCTION katte mad kan sagtens gives til normalvægtige katte for at opretholde idealvægten. Se under fodervejledning.

Beskrivelse af ingredienser

VETSimplicity WEIGHT REDUCTION katte mad består af ingredienser af høj kvalitet.
Her er beskrevet nogle af de vigtigste og deres bidrag til de funktionelle fordele for din kat.

Tørret laks er en meget letfordøjelig proteinkilde med et højt proteinindhold og et lavt askeniveau. I sammenligning med andre animalske proteinkilder er tørret laks mere let fordøjelig og allergivenlig.

Yucca schidigera mindsker lugten i kattebakken. Yucca schidigera hjælper med at reducere lugten af ​​fæces, hvilket sandsynligvis skyldes yuccas bindingsegenskaber med ammoniak.

Loppefrøskaller modvirker hård og tynd mave samt virker kolesterolregulerende. Virkningen skyldes indholdet af de særlige loppefrøskaller fra den indiske plante Plantago ovata Forsk, der har en geldannende egenskab. Loppefrøskaller er særligt rige på fibre, som er godt for fordøjelsessystemet.

Taurin er en aminosyre, som udgør en vigtig byggesten i kroppen. Katten kan ikke selv producere taurin, og det er derfor livsvigtigt, at det tilsættes foderet. Taurin spiller en rolle i det kardiovaskulære system, udviklingen og funktionen af ​​muskler, øjne og centralnervesystemet. Ekstra taurin i foderet virker understøttende på hjertefunktionen.

Roepulp er en kilde til pektin, et præbiotisk middel for de gode bakterier i tarmen. Bidrager til en sund tarmflora og understøtter dermed tarmens sundhed og tarmfunktion.

Lignocellulose er en kilde til råfibre og kan ikke fordøjes af katte. I sig selv bidrager lignocellulose ikke til et produkts ernæringsmæssige værdi, hvilket gør det til en interessant energisænkende ingrediens. Hår binder sig til lignocellulose, hvilket reducerer risikoen for hårboller og gør det lettere for hår at passere gennem fordøjelseskanalen.
På grund af sin struktur har lignocellulose en slibende virkning, der forhindrer dannelsen af ​​tandplak.

Inulin findes i rødderne af cikorieblomsten og har en høj koncentration af fructooligosaccharider (FOS). Tyndtarmen kan ikke absorbere inulin, men visse bakteriekolonier i tyktarmen er i stand til at fordøje inulin og FOS, som stimulerer væksten og sundheden af ​​tarmens mikroflora. Inulin stimulerer derved væksten af ​​de gode bakterier, som hjælper med at opretholde tarmens sundhed.

L-carnitin hjælper katte til øget fedtforbrænding og deraf vægttab. L-Carnitin findes i animalske ingredienser og produceres naturligt i kroppen. L-Carnitin spiller en vigtig rolle i kroppens energiproduktion ved at støtte transport og nedbrydning af fedtsyrer.

Æggepulver er en kilde til næringsstoffer som: protein, fedt, mineraler og vitaminer. Æggepulver er også meget let fordøjeligt. Æg er rige på vitamin A, vitamin B12, vitamin D, vitamin B2, folinsyre og mineraler som fosfor, jern, selen og zink.

Fodervejledning

Vejledning til korrekt fodring af din kat

Der er stor forskel på, hvor meget foder din kat skal have.

Det afhænger meget af aktivitetsniveau, og om katten er neutraliseret.

Normal vægt/ vedligeholdelse

<25% overvægt

> 25% overvægt

Voksen kat

Dagligt foder mængde pr. kg kat Dagligt foder mængde pr. kg kat Dagligt foder mængde pr. kg kat
Kastreret/steriliseret (kun lidt aktiv) 9,5 7 6
Kastreret/steriliseret (meget aktiv) 16 12 10
Hverken kastreret eller steriliseret 14,5 11 9,5
Meget aktiv kat 18 13,5 12