Hundefoder
ADULT
luksusfoder med kylling og tørret laks

Det bedste hundefoder..!

Komplet foder med kylling, ris og tørret laks til unge, voksne og senior hunde.

Indeholder alle livsnødvendige vitaminer og mineraler.

VETSimplicity Adult er allergivenlig, letfordøjelig og 100% glutenfri.

VETSimplicity Adult er vores bedste hundefoder.

Med højt indhold af Omega-3, som fremmer en flot pels, hud og led.

• Fyldt med kylling (18,4%)
• Moderat energiindhold og ekstra L-carnitin hjælper til at opretholde en ideel kropvægt.
• Højt indhold af Omega-3 (EPA & DHA) og MOS til styrkelse af immunsystemet
• Uden hvede og glutenfri

Beskrivelse af ingredienser

VETSimplicity ADULT til junior, voksne og senior hunde består af ingredienser af høj kvalitet.
Her er beskrevet nogle af de vigtigste og deres bidrag til de funktionelle fordele for din hund:

Kylling er en letfordøjelig proteinkilde, som tåles af langt de fleste hunde. De resterende vil have bedre hjælp af VETSimplicity DERMA med tørret laks.

Ris er letfordøjeligt og skånsomt mod maven. Forebygger sart og tynd mave.

Søde kartofler er en velsmagende og allergivenlig ingrediens, der samtidig giver hunden en god mæthedsfornemmelse.

Glucosamin og chondroitin er byggestenene i brusk. De understøtter produktionen af ​​brusk og modvirker nedbrydning af brusk. Kvaliteten af brusk i leddet er afgørende for en normal ledfunktion. Glucosamin kommer fra grønlæbede muslinger.

Lakseolie er en rig kilde til Omega-3 fedtsyrer og tilfører en høj mængde både eicosapentaensyre (EPA) og docosapentaensyre (DPA). EPA og DHA hjælper med at understøtte hundens pels og hud, kognitiv evne, immunsystem og hjertefunktion.

Loppefrøskaller modvirker hård og tynd mave samt virker kolesterolregulerende. Virkningen skyldes indholdet af de særlige loppefrøskaller fra den indiske plante Plantago ovata Forsk, der har en geldannende egenskab. Loppefrøskaller er særligt rige på fibre, som er godt for fordøjelsessystemet.

Roepulp er en kilde til pektin, et præbiotisk middel for de gode bakterier i tarmen. Bidrager til en sund tarmflora og understøtter dermed tarmens sundhed og tarmfunktion.

Ølgær er en gærtype, der opnås ved ølproduktion. Gærcellerne indeholder ikke alkohol, men er rige på protein og B-vitaminer. Hunde nyder smagen af ​​ølgær, så det er medvirkende til foderets høje smagbarhed. Den store koncentration af B-vitaminer hjælper med at understøtte immunsystemet.

Lignocellulose er en kilde til råfibre og kan ikke fordøjes af hunde. I sig selv bidrager lignocellulose ikke til et produkts ernæringsmæssige værdi, hvilket gør det til en interessant energisænkende ingrediens. På grund af sin struktur har lignocellulose en slibende virkning, der forhindrer dannelsen af ​​tandplak.

Mannan-oligosaccharider (MOS) stammer fra cellevæggene i gærceller. Tyndtarmen er ikke i stand til at absorbere MOS, men visse bakteriekolonier i tyktarmen kan fordøje MOS, hvilket stimulerer væksten og sundheden af ​​mikroflora. MOS stimulerer de gode tarmbakterier, som understøtter fordøjelsen og tarmens funktion.

Taurin er en aminosyre, som udgør en vigtig byggesten i kroppen. Taurin spiller en rolle i det kardiovaskulære system, udviklingen og funktionen af ​​muskler, øjne og centralnervesystemet. Ekstra taurin i foderet virker understøttende på hjertefunktionen.

Fodervejledning

Vejledning til korrekt fodring af din hund:

Der er stor forskel på, hvor meget foder din hund skal have.

Det anbefales at veje den præcise daglige mængde af på en køkkenvægt, idet brug af målebægre ofte fører til overfodring og dermed risiko for overvægt.

Den totale daglige fodermængde fordeles på to måltider om dagen.

Voksen hund

Dagligt foder mængde pr. kg hund

Lille race <10 kg 19 g
Mellem race 10-40 kg 14 g
Stor race 40-60 kg 10 g
Gigant race  >60 kg 9 g