VETSimplicity

Dyrlægens eget foder – allergivenligt og sundt!

VETSimplicity serien består af 10 luksus diæter til dyr med særlige ernæringsmæssige behov. De fleste kæledyr har behov for speciel ernæring eller ”functional food” på et tidspunkt i deres liv. Foder til kæledyr er en videnskab og vi har baseret vores sammensætning af opskrifterne (recepterne) på den allernyeste dokumentation. Hver enkelt af de 10 varianter er sammensat af særligt udvalgte ingredienser der hjælper netop dit kæledyr.

VETSimplicity passer til alle racer, idet samtlige hunderacer har brug for den samme sunde ernæring. Foderpillerne er udviklet i optimale størrelser og med en fasthed der sikrer sunde tænder og god fordøjelse. Vet Simplicity foderpiller er 6mm til killing og 9mm til voksne katte samt 9mm til hvalpe og 11mm til vokse hunde. 

Hver enkelt af de 10 VETSimplicity varianter er tilpasset individuelle ernæringsmæssige behov hos hund og kat.  Allergivenligheden ligger i at undgå de ingredienser der oftest giver kæledyr allergiproblemer. Derfor indeholder VETSimplicity f.eks. ingen oksekød, idet 34% af hunde er allergiske for dette. 

VETSimplicity indeholder kun naturlige antioxidanter og er 100% glutenfri.